dissabte, 16 de març del 2013

Amics Razzmatazz, una nit inolvidable


Hola amics i amigues que llegiu el blog.

Avui com bé deveu saber s'acaba la gira de L'Espècies per Catalogar. Nosaltres serem al Palau. Però primer us expliquem que tal va anar el concert del Razzmatazz.

Són les 5, les dues Carla's quedem a la parada de Maragall per anar a buscar la Sara a l'escola. Arribem 20 minuts abans, passem l'estona com podem i per fi surt la Sara. Pugem a casa de la Sara a agafar la bossa, i anem cap a casa la Carla Maya. Deixem les bosses, i marxem. Agafem el metro. Arribem al Razz i ens trobem a la Mireia (de Barcelona), sí, la del posats a demanar. Ens afegim a la cua amb ella i esperem que obrin.

A les 8 obren portes, a la Sara li prenen la Reflex (per sort després li tornaven), i li fan pagar dos euros per a que li guardin. Entrem i ens posem al primer lloc que trobem, casualment, sector Ferran. L'hora d'espera se'ns fa llarguíssima. Al final, no sabem com, acabem a primera fila. I per fi després d'una eterna i nerviosa hora esperant, comença el concert.

Dues hores de concert, i dues cançons no previstes, ja que el públic no parava de cridar NO N'HI HA PROU!!! NO!!! les cançons no previstes van ser Tren Transiberià i Louisiana o els camps de cotó només amb piano.

Al sortir ens trobem amb la Gemma Arcalís. Xerrem una estona mentres la Sara recull la càmera. Els “seguratas” ens foten fora. Ens truca la Sara.

-On sou?
-Estem a on em entrat per la cua.
-Jo estic a l'altra punta, al costat de l'ambulància.
-No et moguis ara venim.

Ens la trobem i ens posem a xerrar amb l'Esther, la Núria, la Loretta, l'altre Chica McCartney, i algú més.

Surt en Ramon, foto amb ell. Surt en Jaume Penya (vent trompeta), saludem, després surten el Dani i el Pol, però marxen cap a l'altre banda, i no els podem saludar. Ens quedem xerrant, i de sobte surten al Joan Enric, l'Eduard i el Ferran. Fem una foto de família. El Joan Enric pregunta: Qui ve demà? I aixequem tots la mà, fins hi tot el Ferran i l'Eduard. I algú, ens sembla que el Joan Enric els hi diu al Ferran i a l'Eduard: Home només faltaria que vosaltres no vinguéssiu! Ens despedim i marxem, sabent que ha estat una gran nit, que l'endemà ens emocionarem tots i que disfrutarem com mai.

Us recordem que podeu enviar-nos les anècdotes que us hagin passat amb els Amics de les Arts al nostre correu: cscada13@gmail.com

Ara no ens deixa penjar videos, els anirem penjant al youtube, i els anirem intentant penjar aquí

Amigues dels Amics, si si, l'hem escrit entre totes, ho em aconseguit.

1 comentari:

  1. ei amigues, a mi em va encantar el razz, no havia estat mai a un concert dels amics dreta i va ser espectacular !!!!!

    Com es que sempre feu les fotos des de la banda esquerra ?? ;-)

    esther

    ResponElimina