dimecres, 27 de febrer del 2013

Aniversari Carla Maya

Hola amics i amigues, 

El passat 24 de Febrer va ser l'aniversari de la nostre estimadíssima Carla Maya. Tot i que ja sabia el seu regal ( Carla serra culpable ) li vam preparar unes petites probes per fer-ho més emocionant. Vam quedar a casa la Carla Maya a les 11h. La primera prova que li vam fer era un full ple de números iguals, concretament 4, tret de 3 números. Els numeros diferents, eren l'1, el 5 i el 3. A continuació li vam donar un full amb un cercle lletres, com un pasapalabra, però amb totes les lletres que havia d'endivinar. La proba consistia en encertar totes les paraules de les definicions que li deiem. Finalment li vam donar un full amb una foto dels Amics i una frase a sota que deia
"Les entrades del razzmatazz eren i són per .. Després vam mira unes entrevistes que els hi havien fet a en Joan-Enric i a l'Eduard les vam llegir. També vam mira el llibre de "Adolecents.cat" que en Màrius havia rebut anteriorment vam riure una estona.
La Carla Serra, com que li feia pena que la Carla Maya sapigués els seus regals, li va fer un quadre, amb tot de fotos dels amics, que és el que aguanten a la foto.

També li vam regalar una samarreta que posa I love (amb un cor) Dani Alegret. 

I dir-vos que ja només ens queden 2 concerts però de ven segur que seran 2 grans concerts. 2 concerts inolvidables


El que si que us seguim demanant, és col·laborar en la iniciativa que ens va proposar la Loretta de enviar-nos a cscada13@gmail.com les anècdotes que hageu passat amb els amics com el mític Wok de la Carla Serra.

A me'n oblidava els  Amics de les Arts han guanyat  4 premis enderrock... FELICITATS !!

2 comentaris:

  1. Carai, carla, quins regals et fan les teves amigues !!!!!!! Això està be, sempre s'han de fer celebracions, del que sigui !!!! Felicitats passades, carla !!!!

    ResponElimina