divendres, 19 de setembre del 2014

EnciSAT

Abans de que us expliqui com va anar el concert d'ahir, deixeu-me explicar l'històmque va passar abans.

Tot va començar un dia del mes de Juliol, quan en el Periodico entrevistaven els Amics, i explicaven que organitzarien un festival.
Llavors, més endavant, a principis d'Agost, van dir la notícia, i sorpresa!!!! Els Amics eren un dels grups :)
Justament es van posar les entrades a la venda aquell mateix dia. Tot això passava mentre jo estava dormint plàcidament a alguna part de la illa gran de Hawaii.

El dia següent, obro el mòbil, i tinc molts whatsapps, i penso, aqui passa algo... Començo a llegir els whatsapps de la Mar, dient-me que ja havien anunciar lo del EnciSAT i que ja s'havien esgotat les entrades, jo trista perquè no tenia entrades començo a llegir els whatsapps del grup de BLOGGERS. I de sobte llegeixo un missatge de la Sara dient que ja tenia les nostres comprades. Se'm va dibuixar un somriure a la cara, que no el vaig poder esborrar durant dies.

I després de tants dies amb les entrades comprades, arriba el dia, es van reduint les hores d'espera, a les 8 passem a recollir a la Sara que surt del cole, i cap al SAT hi falta gent :)
Arribem allà i ens anem trobant i saludant a cares conegudes, avui estem els més ràpids, els que a la que surt un concert primer comprem l'entrada i després ja decidirem com tornem,...
Si, si, aquells que (com segurament molts estareu pensant) estem bojos/es pels Amics.

I comença el concert, un concert diferent, especial, únic. Un concert D'aquells que queden a la memòria durant anys.

Realment ens heu fet molt feliços/es aquesta nit.

Mil gràcies

Ps: us deixem un video de la Cançó també sóc jo de Joan Dausà que van tocar i cantar conjuntament: http://m.youtube.com/watch?v=pLHCuECq34o 
I també us deixem amb algunes fotos que hem trobat per Internet


1 comentari:

  1. doncs si noies, va ser un concert especial, diferent , per recordar tota la vida, i amb les millors amistats que he pogut fer darrera d'aquests nois !!!!! el que ha unit els Amics no es pot separar mai !!!!!

    ResponElimina