divendres, 12 de setembre del 2014

Amics torroella

Dimecres anavem el 3r concert en tres setmanes dels Amics  (palau, Vilafranca i torroella).

Tot va començar el juliol quan vaig veure que els amics compartien escenari amb Cesk Freixes. Però entre que la Sara deia que no hi volia anar, que quedava una mica lluny i que va aparèixer el concert de l'Encisat, vam deixar el tema d'anar a aquest concert.

La setmana passada, les Carla's estàvem a Palamós. Vam estar fent excursions, i una de les excursions que vam fer va ser pujar al Castell de Torroella de Montgrí. Quan anavem a buscar el bus per tornar cap a Palamós, vam veure el cartell i ens ho vam plantejar. Vam decidir que si algú ens podia tornar, anavem, sinó no hi anavem. I de sobte miracle, la Carla em diu que si que ens poden tornar. Procediment de comprar entrades,...

El dimecres a les 7 em presento a casa la carla, i anem a buscar el cotxe, hora i mitja per arribar, sopem ( en un bar que triguen 3/4 d'hora en portar-nos el menjar) i anem cap al concert. 
Entrem i Cesk Freixes ja ha començat, fa  tot el concert, canvien l'escenari i concert dels Amics :)
Realment al principi del concert al públic li faltava sal, i no cantaven gaire, però mica en mica es va anar animant la cosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada