dissabte, 8 de desembre del 2012

Concert Grec

Era un calurós dia d'estiu, 31 de Juliol dia final del festival grec i per tancar el festival qui millor que Els Amics de les Arts. Però aquest no era un concert qualsebol els amics tocarien en el concert amb el Col·lectiu Brosa, fantàstics músics amb qui van grabar la cançó de Carnaval, i el Cor de Gospel femení, que canten a A aquestes alçades de la pel·lícula i a Miracles
Per a aquest concert especial van haver alguns canvis en l'ordre de les cançons, per exemple van començar tocant L'home que dobla en Bruce Willies.
També van fer alguns canvis en les cançons, en Joan Enric no va haver de fer de Marta a Bed&Breakfast, en Ferran va convencer una de les noies del Cor de Gospel femení per a que fes de Marta, i sabeu com la va convencer? Doncs li va dir que després del concert podria entrar al camerino d'en Dani.
En aquell concert van anar a veure a Els Amics en Pep Guardiola i l'Antoni Bases.
Els Gomets Verds van preparar unes mascares de gregues per posar-nos-les en la cançó de L'Affaire Sofia en la par que canten "Amic meu, si mai t'hi trobes no t'ho pensis ni un sengon i que la filosofia ens ensenyi a veure el món."
En definitiva el concert va anar genial.

Carla Maya 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada