diumenge, 17 de novembre del 2013

Quedada Blogger 16/11/2013


Ahir 16 de novembre, vam fer la 2a quedada blogger. La primera vegada va ser a Sabadell per veure juntes el DVD del concert de Razzmatazz. Aquesta vegada vam quedar a Sant Andreu, i tot i que no vam ser moltes, perquè al final no és vam ser 7, ens ho vam passar molt bé.
Vam quedar a les 20 h a la pl. Orfila. Les carla's vam arribar tard, perquè  vam anar caminant des de casa la Carla Maya i ens vam perdre una mica. Quan vam arribar a la plaça Orfila, ja hi havia la Lydia, la Gemma i la Mireia. La Gemma, que és de Sant Andreu, ens va fer de guia. Llocs més emblamàtics de Sant Andreu i cap al bar on havíem reservat taula. Esperem a que vinguin la Núria i l'Esther i demanem. Xerrem i xerrem sense parar. Decidim que les Arreplagades ara ja no tenen nom :) i cap a casa sabent que d'aquí poc, hem de fer una quedada en que no hi falti tanta gent.




1 comentari:

  1. La veritat es que no hem de pèrdrer aquesta sana costum, les trobades blogger, que tanta xerrera ens dona...i per seguir mantenint viu l'esperit amical.....es que som una gran família !!!! Grcs per la companyia i les bones estones passades juntes !!!! A veure si la propera vegada en som més !!!!

    ResponElimina